Snabbt

Okej, jag kommer till skolan innan nio (!!!) och ska träffa min svenskagrupp så vi kan göra redovisningen inför onsdagen. Dyker någon upp? Neeeejdå! Cp-barn.. Jaja, vi hade vår fysikredovisning idag i alla fall och det var typ bara alla grupper som hade telefonen. Vi var i alla fall väldigt kortfattade. Sen slutade vi. Skrev labbisen. Gjorde psykologifrågorna. Ska komplettera psykologiuppdraget. Ska försöka att återigen tvinga pappa att hjälpa mig med fysiken och sen ska jag.. typ kolla på tv..

Tihi

Jag älskar Försoning. Jag älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar Försoning

Efter så där många älskar är det svårt att komma ihåg hur det stavas.

Försoning

Det är så himla irriterande med köpfilmer, att man måste se det där klippet där dom gnäller om att nedladdning är ett brott. Ursäkta? Jag har nu köpt en film och dom tycker att jag måste se den där?

Ser på Försoning :D

Fredagen med alla tårarna

Usch för idag. Påfrestande är nog ett bra ord. Det blev lite för mycket av Döden idag, fick hela tiden trycka undan tankar. Skönt att sen komma hem och gråta. Tänka på morfar. Gråta, det är så konstigt egentligen. Saltigt vatten som rinner från ögonen. Men det är så skönt. Det känns som om tårarna tar med sig allt det onda på vägen ut, och lämnar en lite lyckligare än innan.

Älskar dig, morfar, och jag saknar dig. Men jag vet att du har det bra nu.

Svavel, svenska och en gnutta kemi

Fick nåt ryck imorse och tyckte helt plötsligt att äggmackor skulle vara supergott. Jag gillar ju inte ens ägg. Men okej, jag kokade ett ägg, tog tid och allt. Sen när jag skalade det så stank det svavel! Uuugh! Och äggen är helt nya så jag börjar misstänka att jag inbillade mig. Men ni vet med svavel, lukten försvinner aldrig från medvetandet. Jag känner den fortfarande, den har etsats sig fast i näsan. Jag tror jag ska till skolan nu, och njuta av svenskan. Hahahahahaha, vilket skämt. Förresten, igår valde jag bort svenska C från mina val till trean, och vad fick jag istället? Kemi - breddning! Någon är ute efter mig....

Galna Fannie

Vaknade imorse av att mamma fönade håret. Då fick jag nåt himla psykbryt och började kasta saker, gråta och skrika. Jag vet inte vad som har hänt, men jag har varit så jobbigt känslig på senaste tiden. Vad som helst får mig att bli helt galen, jag orkar inte med folk. Alla gör irriterande saker hela tiden. Jag hoppas verkligen att det här går över för jag hatar att vara så jobbig.

Spöken

Det spökar här hemma. Eller så har herr Poddis blivit galen. Han låg brevid mig på bordet och han var låst och det var så länge sen jag ändrade något så han var svart. Och sen så lös skärmen upp och knapplåset försvann. Sen blev den svart igen. Sn lös den igen och knapplåset slogs på igen! Herregud! Jag blev så rädd att jag bara tog kappan och skorna och sprang ut.

Jag är less

Jag blir helt galen. Eller man måste vara galen för att bo i den här staden.. Det är så jääävla irriterande. Jag måste kliva upp väldigt tidigt för att få vakna av väckarklockan, annars så vaknar jag av typ trafiken eller något av de andra 100 sakerna man kan vakna av. Vad sägs som en buffé av ambulanser, brandbilar, polisbilar, andra utryckningsfordon, fulla människor, folk som skriker, folk som skrattar, byggnaden av vindsvåningar, självklart bilar, plogbilar, gatusopning, flygplan, bussar. Jag är så jävla less. På vintern kan man ligga vaken i några timmar, mitt i natten, på grund av att gatorna plogas. En villa på landet omgiven av ängar låter så himla mysigt nu.

NP i matte! :D

Det är helt otroligt vad ett prov kan göra. Jag har typ tagit lov fast jag har väldigt mycket kvar att göra. Men NP i MaD är i alla fall överstökat! Det gick både bra och dåligt så jag hoppas att det jämnar ut sig på en VG-nivå (eftersom jag har sänkt mitt mål till VG). Idag har jag redovisning i psykologi och har ingen som helst aning om vad jag ska snacka om. Det ordnar sig, efter NP i matte så blir jag alltid så lugn och optimistisk. Spelade till och med sims igår. Skapade en familj och byggde huset själv. Det brukar bli lite konstigt när jag bygger själv, men den här gången blev det superfint.

Jag lever på impuls nu

Fick en positiv överraskning vid bankomaten och gick in på hm och plockade på mig en massa billiga saker, typ läppglans och krämer och sånt. Min favoritsysselsättning. Köpte ett läppglans i form av en cupcake. Jag dog nästan av söthet.

Min lilla f-dag

Härligt. Mattelektion med fönstrena vidöppna och den friska(re) vinden svepte med sig papper och drog ner dammtussar från lamporna i form av snöflingor. Matten känns helt plötsligt som en kort och slapp lektion. Det är bara för att vi slipper fysiken idag. Så vi slutade efter matten. Dricker nu te och ska börja plugga kemi. Eller matte. Livet leker. Och ja, jag råkar fylla 19 idag.

La la la

Japp, jag skolkar från bloggen

RSS 2.0