Samma gamla rädsla, andra namn

Hur blev det söndag? Det kan ju högst vara lördag idag. Känner mig verkligen inte taggad på fysiken imorgon, får kanske veta när vi mindre begåvade ska göra omprovet. Har pluggat matte idag och blivit helt galen på mamma. Jag lyssnade på herr Poddis och typ var tredje minut så skrek mamma Faaannieeeeeeeee och när jag hade tagit ut en hörlur, eller vad det nu heter, så sa hon något helt meningslöst som t.ex. att hon hade hittat en supergammal sås i frysen. Inte så himla lätt att plugga då. Ja, sen.. Äsch, vem försöker jag lura, jag har inte gjort något annat i helgen.

Förresten så börjar jag ana att vissa inlägg har/kommer att ha samma namn eftersom jag bara lyssnar på samma låtar om och om igen..

Fortfarande tyst

Men åååh, det är ju typ snöstorm ute. Skulle ut ett tag men vände i porten när jag insåg att det enda man kunde se utanför var en vit ridå. Så nu känner jag mig väldigt rastlös. Har pluggat psykologi och kemi idag. Känner att jag börjar hamna efter i nästan alla ämnen så nu måste jag plugga lite mer så jag inte hamnar efter för då är det kört, eller rättare sagt rostat bröd med ost och marmelad. Ska plugga lite matte nu. Var så självförtroendekrossande på mattelektionen igår då läraren sa att om man var på sida 156 så var det hög tid att snabba på och jag tänkte att jag var ju mycket längre fram än det. Sen tittade jag ner på min uppslagna bok och såg det fruktansvärda talet 156. Hoppsan.

Nej, nu lyssnar jag faktiskt inte på något

Jag är verkligen inte en stresstålig människa. Igår 17.40 ropade mamma att det var mat och när jag kom in i köket utan smink och iklädd pyjamas så frågade hon om jag hade glömt att vi skulle på teater och bussen gick 18.00. Öhm, ja, självklart hade jag glömt det och fick äta och klä på mig och försöka sminka över det röda och torra i ansiktet på 20 minuter. Var så himla stressad att jag fick liksom kramp i magen.. Men Jane Eyre var så bra, fast ska jag vara ärlig var det roligast att tjuvlyssna på andras samtal. Speciellt ett par som mamma och jag förföljde lite. Jag fattar verkligen inte varför de gifte sig. De avverkade samtalsämne efter samtalsämne och kom inte överrens om någonting och blev mer och mer irriterade på varandra. Haha, var så himla roligt. Sen var det två som satt bakom oss som helt klart inte hade läst boken (eller sett någon filmatisering av den..). Någongång under andra akten så blev det en lite konstig stämning på scenen och vi fick veta att de måste göra en liten paus på grund av tekniska problem. Då började de bakom oss prata om att det där säkert var med i boken. Ja, självfallet, 1800-talet var ju fullt av tekniska problem.

The restless heart, the Promised Land

Gud, va skönt! Fysiken imorgon är inställd, så det blir totalt fyra inställda lektioner den här veckan som bland annat ger två lediga dagar. Imorgon, ja, tisdagar är alltid jobbiga för vi börjar halv 9 och slutar halv 5. Men nu så slutar jag direkt efter ph klockan 2. Känns så lockande att hoppa över ph, men jag behöver plugga, så jag fååår inte gå hem tidigt xD

Ser på Outsiders. Herregud, mon dieu, det är läskigt. Vuxna som leker med dockor och tycker att de har en personlighet. Det är en bit plast! Vissa av dom där kommer hamna på ett mentalsjukhus en vacker dag..

Så häng dom långsamt, men häng dom högt

Fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan.
Hade fyiskprov imorse, och fan!! Kan högst få 4 g-poäng och man var tvungen att ha minst 10 för att få g. Jävla skit! Så många timmar jag har slösat bort på att plugga fysik! Har faktiskt pluggat otroligt mycket, lagt ner mer tid på fysiken än på någon annan kurs, och ändå får jag svaga g eller ig. Den här gången involverade mina svar lite för många smurfar och lite för lite fysik. Lämnade in provet först av alla och fick hålla tillbaka tårarna som ändå kom i trapporna upp till åttan. Stod inne på toaletten och stirrade in i kaklet ett bra tag, lyssnade på Töntarna om och om igen. Samhället motarbetar oss toalettgråtare. Varför är toaletterna så himla små? Är det så svårt att sätta upp en affisch eller något så att man har något annat att kolla på än toalettstolen, dörren, kaklet eller sig själv i spegeln?

God only knows what I'd be without you

Jag känner mig så skyldig. Jag har inte gjort något vettigt idag, absolut ingenting. Jag vet inte ens vad jag har gjort! Åååh, så frustrerande eftersom jag har fysikprov imorgon och har inte riktigt börjat plugga än... Igår var Erik här och hjälpte mig med matten, och när vi var klara med den så frågade han om jag behövde hjälp med fysiken, och jag ljög och sa nej. Såå dumt! Nu känner jag mig så uppgiven, vad gör det för skillnad om jag börjar plugga nu, jag kommer ju ändå att misslyckas. Jag är så himla negativ just nu, men.. Usch, jag tycker inte om det här.

Feel the sense of childlike wonder

Haha, ser på landet brunsås och känner mig så träffad. Eller vem skulle inte göra det? Henrik Schyffert fixar fika, skogaholmslimpa (skivor från mitten av limpan) med smaklös ost (som absolut inte får ligga i dubbla skivor på mackan för då blir det för starkt) och oboy. När det gäller oboyen is the sky only the limit, skeden ska stå upp. Han sa att om han blir avrättad så skulle det där bli hans sista måltid. Och varför skulle man vilja ha en annan sista måltid?

Skiftar glorian i gult, skärt och blått

Jag tror jag påstod att tisdagen var världens värdelösaste dag, och i såna fall var den här dagen universums mest värdelösa dag. Jag gick upp halv 8 (okej, 8..) för att ha en liten diskussion om artiklarna på engelskan i 20 minuter. Vi var klara så tidigt att jag fick gå till globen, sen till tunnelbanan och sen till globen igen för att jag skulle på apoteket och kicks och dom öppnar inte förrän 10 och klockan var bara 9.40 när jag kom till globen första gången. Aja, nu har jag köpt basiron och vibralash mascara.

Diskussionen gick väldigt dåligt. Jag är en väldigt nervös person och redovisningar och diskussioner gör mig så nervös att jag skakar. När jag känner av nervostiteten så börjar jag tvivla på mig själv och så fort jag gör det så börjar jag att stamma. Och när man väl har börjat stamma så går allt utför. Att prata svenska är väldigt nervöst, att prata engelska är otroligt jävla nervöst och att prata franska.. ja, det brukade få mig att bryta ihop totalt.

Good vibrations

Dagens fråga: hur många randiga tröjor köpte Fannie idag?
1. 1 st
X.
2 st
2.
4 st

Svar: 2, ja det till säga 4 st. Jag är en knarkare och randigt är min drog

Precis när du vill

Jaha, nu var en till dag över. Ägnade många timmar åt att spela patience på herr Poddis. Det var fler än jag som inte orkade plugga, Anna löste suduko och det mina vänner, det är ännu nördigare. Sen blev det äntligen ph-samtal och han verkar vara så tråkig. Sa åt honom att läsa Försoning.  Då kan jag fortsätta att prata om mitt favoritämne... Sen blev det äntligen fysik (15.10) och vi skulle göra en meningslöst svår labb. Liksom vem bestämmer att man ska labba lektionen innan provet? Hur dumt som helst. Skulle träffa mamma klockan fem och vi skulle sluta 16.25, men lektionen tog av någon anledning aldrig slut. 16.35 gick jag och då fanns det inga tecken på att lektionen ens närmade sitt slut. Skulle möta mamma för att vi skulle på bio, se sista Milleniumfilmen. Den var nog bäst, inte så många hemska scener som de andra. Jag är ganska känslig och tyckte att första filmen var olidlig. Ja.. Det var dagen!

Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften

Glömde säga att det hände något idag som gjorde att ett litet ljus spred sig i mitt mörka inre (hehe): jag har psykologi med Jessi! Vips så känns psykologin mycket roligare. Det här är första lektionen som jag har med Jessi på typ 2 år. Ser ut som om vi ska ut på jeansjakt imorgon mellan lunch och min ph. Måste verkligen byta ph-tid, jag har nog universums sämsta (typ).
Är det bara jag som längtar efter solen?

Whisper words of wisdom, let it be.

Följde precis med Sandra till nån affär. Hon sa att den låg vid ica och jag bor ju vid ica så vi skulle ju åt samma håll, men jag fattade inte alls vart hon skulle. När vi kom fram så upptäckte jag att affären låg typ två portar från min port. Jag har så himla bra koll. Det var nog dagens mest spännande händelse. Eller i morse hittade jag inte mina glajjer, det var också spännande.. Dagarna är så himla händelselösa och allt gör mig så himla deppig. Orkar inte göra något men är ändå less på att inte göra något. Komplicerat..

Oh! Vanity

Är hemma och har faktiskt lyckats sjukanmäla mig för första gången på 2,5 år, haha. Skulle verkligen behöva städa, men det känns inte så lockade. Det ligger liksom en massa böcker på golvet och bokhyllan är istället full av tekoppar och saker som borde finnas i badrumsskåpet. Trevligt med helg i alla fall. Det är konstigt att det redan känns som om det var flera månader sen det var lov..

I'm so much older than I can take

Man märker att man går natur när dagens höjdpunkt är när Sandra räknar 0.25/1 på miniräknaren.

Du liknar döden, drömmens syster

Men ååh, jag har ju haft världens värdelösaste lektioneridag.Först fysik som var bara så trist och alla pratade och jag tycker verkligne inte onmfysik eller läöraren.. Och senhade vikemiochdåskulle vår nya lärare (min gamla ph) bara habetygssamtalmed alla och hon gick inte efter klasslistan eller något annat normalt,utan hon gicki ordningen somproven lågi.Jag menar det provet som jag integjorde.Så jag bara väntade och väntadeionödan. Fast vi fick skriva enutvärdering omförraterminen,min grupp varinte positiva.Vikompå en positiv soak medlektionen i arenan och det var rasterna. Sen var det typ ensida mednegativa saker.

Ni ser hur jag skrev där uppe. Mellanslagstangenten och raderknappen fungerar knappt. För att de ska fungera måste man trycka så hårt att man får ont i fingrarna.

Ja, sen pratar vi om de fantastiska fördelarna och irriterande nackdelarna med glasögon och.. Det här inlägget sög :)

Jagblirgalenpåmellanslagstangenten!

Live and let die

Juluppehåll, tror jag att det kallas. Nu har terminen börjat igen och glöggfikat är äntligen över. Det har hunnit bli 2010 och vissa av mina tangenter funkar knappt. Livet leker alltså. Jag tappade bort kameran strax före jul, så det blev inte så många bilder eftersom jag var tvungen att använda mobilkameran. Så istället för att ha en årssammanfattning har jag istället en mycket liten julsammanfattning :)

Erik bakar
Erik gräddar delarna till pepparkakshuset

Huset
Färdiga resultatet, fast vi råkade glömma snön..

Istappar
Oturlig cykelparkering

RSS 2.0