Malmskillnadsgatan och dumma fyllegrejer

Det här med de sexköpande s-politikerna.. När ska politiker lära sig? De är inte vanliga människor. De kan inte begå misstag och absolut inte begå brott. Och sexköp är minst sagt olagligt och har diskuterats väldigt mycket på senaste tiden. Politiker ska vara gifta, trogna, ha 2,5 barn och dela med sig av falukorvsrecept. De ska vara så där hederliga som vi inte riktigt är. Varför? För att de ska representera oss och fatta beslut åt oss. Vem vill att en omoralisk person ska fatta beslut åt oss?

Seriöst, Malmskillnadsgatan?! Hur billigt får det bli? Sveriges horgata, polisbevakad som sjutton. Det verkar som om de verkligen ville åka fast. Det är lika idiotiskt som att ringa polisen för att någon stal ens knarkplantor. En av politikerna hade i alla fall vett nog att avgå, eller så kanske han tvingades att avgå, men den andre gömmer sig bakom sin anonymitet. Jag undrar hur kaxig han skulle ha varit om bild, namn och hemstad dök upp i tidningarna. Tydligen så var det ”en dum fyllegrej”. Nej, nej, herr politiker. En dum fyllegrej är att hångla med chefen, raka av ögonbrynen eller säga till en kompis att hon är tjock och dum i huvudet. Att plocka upp några horor räknas inte som en dum fyllegrej. Sexköp kan inte skyllas på alkohol.

Det är svårt. Jag har lovat ställa upp och om jag plötsligt slutar nu när det här står i tidningen, är det samma sak som att gå ut och säga att det är jag. Jag fortsätter för att inte bli identifierad.” Nej, för om han blir identifierad så kommer han ju att bli offentligt straffad. Och sådant blir ju alltid obehagligt. Läxa: plocka inte upp horor om du inte vill bli straffad. Media får ju inte avslöja hans namn, men sådant här brukar alltid läcka fram. Det måste också läcka fram. Idioterna som röstar på S måste i alla fall få veta om de röstar just på den där idioten eller inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0