Funderingar

Känner för att klippa av mig håret. Verkar så enkelt att ha kort hår. En page skulle vara fint. Fast mitt hår är ju alldeles för fluffigt och vågigt för att det ska se snyggt ut. Tro mig, jag har testat. Såg ut som en svamp. Men det känns ändå så locknade...

Bildlös

Det finns inget tristare än en blogg utan bilder, men min dator är ju helt tom. Finns ingenting, inte ens musik. För att göra allt tristare så funkar inte min kamera och på den har jag bilder från avslutningen i nian och framåt. Kanske ska önska mig en ny kamera... Min var ju ganska antik.

Tihi

Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...

When I came home last night at three

The man was waiting there for me
But when I looked around the hall
I couldn’t see him there at all!
Go away, go away, don’t you come back any more!
Go away, go away, and please don’t slam the door... (slam!)

Last night I saw upon the stair

A little man who wasn’t there
He wasn’t there again today
Oh, how I wish he’d go away


En hel dag halvsovandes framför teven. Att vara sjuk är ibland kanska trevligt.

Hela mitt liv har jag väntat

Förra veckan var det biologiprov. Alldeles för många uppgifter varav få verkade relevanta. Den här veckan: fysikprov. Alldeles för få uppgifter varav för få var räkneuppgifter. Fysikprovet var sjukt jobbigt, bara på grund av att det satt en massa sammare i samma sal. Det var sjukt trångt och de fuskade en herrans massa och kunde inte vara tysta.

Förra veckan hade jag hur mycket som helst att göra. Nu känns det som om jag inte har något alls att göra..

Uppdatering

Biologiprovet är ÖVER! Så härligt att kunna andas och faktiskt ana ljuset i tunneln. Bara fysikprov på måndag, matteprov på torsdag och kemiprov veckan därefter, och två labbrapporter ska in i helgen. Imorgon ska jag träffa Jessi, om inget kommer ivägen (som det har för vana att göra..). Kanske shopping, kanske utgång. Vem vet? Sen är det en söndag full av fysikböcker och labbrapporter och sen är det några dagar med matte och lite kemi. Och sen panikplugg till kemiprovet. Men sen är det fan över. För den här gången. Lärare gillar att lägga allt samtidigt, de jäkla sadisterna. Vi elever straffar dem genom att aldrig berätta vad de gör för fel när de försöker få i gång projektorn/teven, så en massa tid slösas bort. Hehe, hoho, hihi.

RSS 2.0