Sverige, Sverige, älskade vän

SD, SD, SD, lilla rara SD. Skalan för hur korkad man kan vara har sedan i går växt förbi punkten hur korkad som helst, och har nu nått fram till en punkt som är för abstrakt för att kunna namnges. Hur kan man rösta på ett gäng nazister? Kostymen lurar ingen, den förändrar ingenting, det är fortfarande seriöst störda människor som står i teverutan och ler. Hur man kan se invandrare som andra klassens medborgare är för mig helt otänkbart. Och med invandrare så menar dom ju bara utomeuropeiska invandrare, alltså flyktingar. Att det finns väldigt många danskar, norrmän och finnar i Sverige verkar inte vara några problem. Men de vill alltså minska invandringen. Vilket skulle betyda att man bryter en herrans massa konventioner. Flyktingar är inte personer som vaknade en morgon och tänkte "att leva på bidrag i Sverige låter fett najs". Det finns en anledning till varför de kallas flyktingar. De har tvingats fly. Och som det civiliserade land Sverige faktiskt är så är det vår plikt att ta hand om dessa. Erbjuda en fristad, ett nytt land, en frihet och en känsla av säkerhet.
En annan sak. SD yrar om att Sverige har blivit så mycket sämre sen invandringen började, att de förstör allt de rör. Öhm.. Tror de där hjärnskadade nassarna att en separat gren av homo sapiens utvecklades här i Sverige och blev till svenskar? Sverige är inte ett konstant begrepp, Sverige har inte funnits jämt. Vi är alla på ett eller annat sätt invandrare, vi har bara bott har olika länge. Vi är kelter, germaner, belgare, norrmän, danskar, finnar, ryssar, estner, fransmän, tyskar, italienare och på senare tid också utomeuropéer.
En annan sak. I DN kunde man läsa vad partiernas valvakor serverade för mat... Vad sägs som SD:s sköna blandning av pizza, fetaostsallad och bulgursallad. Det var ju... svenskt.
Och en till sak, deras så kallade partiledare är född i Skåne. Som vi alla vet är ju skåningar danskar som hamnat på fel sida av gränsen. Haha, nej, men ni fattar. Och han heter Jimmie. Det är ju knappast ett svenskt namn.

"Sverige, Sverige älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är"


Kommentarer
Postat av: simone

Ska bli intressant att se hur många procent sd får nästa gång och vad dom kan tillföra samhället :)

2011-05-13 @ 13:36:32
URL: http://simoneh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0